Natalie Luu avgjorde för Skånes F11-lag mot Halland!

IMG_7111

Det har tävlats mycket i helgen och det kommer säkert recensioner från såväl Kågeröd, där Söderåsalliansmästerskapen avgjordes, från Svedala där deras Marstävling spelades och från Halmstad, där Laxleken gick av stapeln, men den mest prestigefyllda hade bara en deltagare från Åstorp, och som aldrig skriver själv, Natalie Luu.

Hon spelade under lördagen i Sölvesborg där landskapslagtävlingen Flick- och pojklagspokalen avgjordes. Tävlingen är således en tävling mellan de fyra sydligaste landskapen, Skåne, Halland, Småland och Blekinge. Varje lag kommer till spel med fyra olika lag. Ett flick- och ett pojklag vardera i åldrarna 11 respektive 13 år. Alla möter alla lag och i vardera klassen räknas placeringarna fram. Skånes F 11 lag blev tvåa slagna endast av Småland.

Natalie avgjorde för Skåne mot Halland genom att vinna den sista singelmatchen vid ställningen 4-4. Sammanlagt blev Skåne dock bara trea trots att P11-laget vann mot alla sina kontrahenter, men bägge 13-årslagen höll inte riktigt måttet och därför blev det som det blev. Natalie var dock nöjd och tyckte att tävlingen var rolig och hon kommer säkert tillbaka nästa år, kanske tillsammans med såväl Felicia som Albin och varför inte Sebbe och Andy i P13.

Rolf Andersson

skanelaget

Vänstra bilden, från vänster. Rebecca Ulfskans Höganäs BTK F-13, My Ylinen Skurups BTK F-11, Malin Nilsson Skurups BTK F-11, Sofia Erkheikki Höganäs BTK F-13, Josefine Persson Skurups BTK F-11 och Natalie Luu åstorps BTK F-11. Saknas på bilden gör Emma Skjöld Höganäs BTK F-13. Annars är det alla flickor som var med i Skåne lagen i Sölvesborg.

Högra bilden, från vänster. Natalie Luu ÅBTK och Malin Nilsson, My Yline, Josefine Persson från Skurups BTK.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest