Sicket gäng!!!

Jag är mycket glad och mycket nöjd med alla som ställde upp och hjälpte till under helgens lopp i stort som i smått! Både de som drar de stora lassen och de som tar vars ett lite mindre!

Hur det än är så blir det stora lasset lite mindre om det finns någon vid sidan som tar en del! Alla behövs och denna gången var det många fler som hjälpte till jämfört med tidigare och många färre som gnällde över arbetsuppgifterna. Det var kanon!

Dessutom är det ju roligt med all hjälp vi får från Höganäsare och Rekordare. De är som goda grannar eller nära släktingar. Man hör nästan bara javisst, när man ber om hjälp! Med sådant folk i de egna leden och med sådana grannar och släktingar skall det bli ranking 2 tävlingar inom snar framtid!

Dessutom stort tack till kommunen och fritidsförvaltningen som alltid är hjälpsamma när vi ber om att låna något eller att få mer tid och större plats!

Synd dock att vår tävling oväntat skulle sammanfalla med innebandyns kvalmatch. Nu fick de spela sin hemmamatch i Munka Ljungby. De förlorade med 2-0 och jag lider med dem. Hoppas de vänder på steken och visar tåga och arbetslust. Vi vet att sådant kan skapa storverk!!!

Rolf Andersson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest