Sista månadstävlingen på torsdag!!

Inför sista månadstävlingen för året, nu på torsdag är det mycket spännande! Flera kan vinna sammanlagt och ännu fler har chans att hamna på prisplats.

Den åttonde och sista prisplatsen innehas inför sista tävlingen av Albin Karlsson, som har sammanlagt 16 poäng. Timmy Malmgren, som vunnit de två senaste deltävlingarna ligger också på sammanlagd första plats, tätt följd av förra omgångens tvåa Jonas Niva, som bara är en poäng efter. Även Eddie Phung, som ligger trea och Felicia Do, som ligger fyra, kan passera Timmy på torsdag, i synnerhet som Timmy på två tävlingar försämrat sitt handikapp med fyra poäng!

Jim Persson har häng på Albin, liksom Lina Sonesson och Sebastian Karlsson, så väl mött på torsdag, när allt skall avgöras!!

Rolf Andersson

Tabellen hittar du här, som vanligt.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest