TTEX Open i Halmstad, söndagen!

Tre spelare från klubben var och spelade TTEX Open i Halmstad på söndagen. Det var tre spelare som också hade varit med i Danmark på lördagen och de var ganska slitna eftersom de inte kommit hem från Danmark förrän vi 23 tiden på lördags kvällen och sedan gått upp tidigt på söndagen.

Det började med P-13 på morgonen och Albin och Andy hade svårt att komma igång. De förlorade med 3-0 i sina matcher men de kämpade på ordentligt i varje fall. Sebban gick till kvartsfinal i klassen och spelade mycket bättre här än han gjorde i Danmark. Han förlorade mot Marcus Nilsson från Höganäs med 3-2 i set och han spelade riktigt bra i den matchen.

P-12 på eftermiddagen så började Albin möta Elias Sibelius från Falkenbergs BTK. Elias är en av två 98’or som återfinns i TEAM Stiga Sweden. Albin var trött men höll spelet väl uppe och i två av seten var han riktigt med. Sedan vann han en match och fick möta en spelare som slagit Elias i matchen innan. Han var alltså tvungen att vinna med 3-0 för att gå vidare. I första set spelade han bra men förlorade med 11-9. Efter det kunde han inte mobilisera någon kämpaglöd utan förlorade klart i de övriga seten. Andy förlorade sina matcher i poolspelet. Här syntes det klart att krafterna hade tagit slut helt för honom. Men han kämpade på ordentligt i varje fall. Sebban vann sin pool klart utan att egentligen förta sig. I åttondelsfinalen stötte han på nämnde Elias Sibelius. Han vann första setet med 13-11 men förlorade klart med 11-6, 11-8 och 11-7 i de andra seten.

De var nog för trötta för att spela i denna tävlingen eftersom de kom hem så sent från Danmark kvällen innan. Men de gjorde en då en klart godkänd insats. Det är bara att komma igen. De kan bättre, det vet vi.

Stefan Karlsson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest