Råå BTK’s andra finalmatch!

Råå BTK’s damlag spelar sin andra finalmatch om SM guldet på fredag kl 18.30 i IH’s B-hall i Helsingborg.

Läs kommentaren från deras hemsida från förra matchen:

Det gick inte alls så som Curt hade tänkt sig i första matchen mot Team Mälarenergi från Köping. Det blev förlust med 5-1 sedan deras första uppställning “sopat rent” och vunnit sina fyra matcher. När sedan Frida dessutom tappade mot Marie Sjögren i en hård femsetare så var kvällen förstörd. Lagets enda seger togs av Kajsa, som slog Sofia Westholm övertygande i tre raka. Nu är det bara att ladda om batterierna och börja om inför fredagens returmatch. Med publiken i ryggen och rejält laddade tjejer skall vi ge Team Mälarenergi en rejäl match!

Har ni möjlighet så åk dit och ge Råå ert stöd!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest