Stora framgångar när seriespelet avslutades!!

Seriespelet avslutades under den gångna helgen med matcher för damlaget och våra ungdomslag i Skåneserierna för 13 och 15-åringar. 

Det blev en mycket lyckad avslutning, i synnerhet för P 15-laget, som tack vare sina segrar, 3-2 mot Verum och 5-0 mot Lunds juniorer, vann serien. I Eddie Phungs frånvaro blev Timmy Malmgren stor matchvinnare genom att vinna sina samtliga matcher för dagen, inkluderande fyra singlar och två dubblar. Max Wihlborg kompletterade genom bl.a. mycket bra spel i den avgörande segern i dubbelmatchen mot Verum. Det var matchen mot Verum som var nyckeln till seriesegern, då de kunnat hota densamma om Åstorp förlorat den.

Även vårt andralag i P13-serien gjorde utmärkta insatser under helgen. Tjejerna i första laget, som redan vunnit serien hade redan spelat färdigt och stod över i helgen. Nu lyckades Jim Persson och Jonas Niva ta tredje platsen genom att vinna bägge sina matcher med 5-0. Starkt!.
Damerna avslutade också i Onsala. De har kämpat bra och var enligt lagledare Sonesson nära att knipa in första poäng. Tjejerna har utvecklats jättefint i år och skall trots sistaplatsen vara nöjda med sitt debutår i seniorsammanhang.

Årets seriespel har således inneburit två förstaplatser, tjejlaget i P13-serien och P15-laget, en andraplats, herrarnas A-lag, en tredjeplats, vårt andra P13-lag och två jumboplatser, U-lagen i såväl herr som damserierna. Inte illa!!

Rolf

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest