Andy Wong vann tre klasser på KM!

Efter en trevlig och intensiv söndag kunde årets klubbmästerskap summeras. Vi hade fått se många fina matcher, överraskande goda insatser, mycket spelskickliga “gubbar” och oerhört begåvade unga spelare.

Det var ungefär 25 spelare som gjorde upp i de olika klasserna. Segerrikast var Andy Wong, som vann inte mindre än tre klasser, P 96, P 94 och RP, men även Christos Tokatlidis hade en god dag då han vann en mycket bra HS och blev tvåa i HD tillsammans med en av “årets lyft” Albin Karlsson, som ju spelat i P 10-klassen under året. Christos är således ca tre gånger så gammal som sin dubbelpartner!

Än bättre än Albin och Christos var dock ett par “gubbar”, Kenneth Bokne och Kent Tillgren, som gick segrande ur den mycket dramatiska femsetaren. På tal om “gubbar” så gjorde vår framgångsrike tränare, Stefan Karlsson, en mycket imponerande insats i HS. Han blev tvåa efter Christos i konkurrens med bl.a Andreas Karlsson och nyblivne klass II spelaren Christofer Rosdahl. Nog kan han spela Stefan! Dessutom blev Kenneth Bokne trea i HS, så glöm inte di gamle, di kan fortfarande, men som sagt även de yngsta är något vi kan vara stolta över. 

Förutom Albin har vi ju under året haft två mycket framgångsrika spelare i 10-årsklasserna, nämligen våra yngsta tjejer, Natalie Luu och Felicia Do och deras förmåga syntes även under klubbmästerskapen, bl.a vann Natalie DS och blev tvåa i F 92, medan Felicia fick pris som den andre av “årets lyft”. Josefine Bokne vann dock F 92 och blev dessutom tvåa i DS. Även Max Wihlborg gjorde ett gott dagsverke och lyckades vinna UR samt bli imponerande trea i HS.

Den allra yngsta klassen vann årets Rookie, Philip Hall, som i finalen slog den två år yngre Linus Lindblom, bägge kommer från årets pingisskola. Sebastian Karlsson som varit vår ende deltagare på SM hade ingen av sina bättre dagar och vann ingen klass. Trots detta fick han pris i fem klasser!! Inte dåligt för en som hade en sämre dag!

Slutligen skall nämnas att Jim Persson gjorde en imponerande insats genom att bli delad trea i P 94 och att vi hade prisutdelning i årets månadstävling. Den sistnämnda vann den andre trean i P 94, nämligen Timmy Malmgren före en av årets stora överraskningar Jonas Niva, som också gått framåt rejält. Faktum var att Jonas hade lika många poäng som Timmy, men han blev bara tvåa därför att Timmy hade vunnit fler deltävlingar.

P 991:a Philip Hall, 2:a Linus Lindblom
P 961:a Andy Wong. 2:a Albin Karlsson. 3:a Sebastian Karlsson
P 941:a Andy Wong. 2:a Sebastian Karlsson. 3:a Jim Persson. 3:a Timmy Malmgren
HS1:a Christos Tokatlidis, 2:a Stefan Karlsson, 3:a Kenneth Bokne. 3:a Max Wihlborg
DS1:a Natalie Luu, 2:a Josefine Bokne
F 921:a Josefine Bokne, 2:a Natalie Luu

HD1:a Kenneth Bokne/Kent Tillgren, 2:a Christos Tokatlidis/Albin Karlsson,
3:a Stefan Karlsson/Eddie Phung, 3:a Jim Persson/Jonas Niva
UR1:a Max Wihlborg, 2:a Sebastian Karlsson, 3:a Natalie Luu, 3:a Timmy Malmgren
RP1:a Andy Wong, 2:a David Dang, 3:a Natalie Luu, 4:a Albin Karlsson,
5:a Eddie Phung, 6:a Sebastian Karlsson

Månadstävlingen 08-09:
1:a Timmy Malmgren
2:a Jonas Niva
3:a Felicia Do
4:a Eddie Phung
5:a Natalie Luu
6:a Andy Wong;
7:a Albin Karlsson
8:a Jim Persson

Årets lyft: Felicia Do och Albin Karlsson

Årets Rookie: Philip Hall

Resultatlista för utskrift finns här.

Rolf

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest