Samarbetet med Brønshøj är igång!!!

Brh_logo100

Igår kväll träffade vi, Angelica och jag från styrelsen samt Stefan, representanter för Danmarks tredje största bordtennisklubb, Brønshøj, för att diskutera samarbete.

Våra danska vänner kom till oss och hade med sig presenter, som man kan se i vår klubblokal, förutom ett gott humör och en positiv inställning till samarbete. Brønshøj vill i första rummet ha möjlighet att delta med sina ungdomar i Skånes UGP och det kan de om de blir licensierade för ÅBTK. Det kommer att röra sig om ett tiotal ungdomar. Dessutom vill de gärna ha hjälp av våra tjejer i en del tävlingssammanhang. Vi behöver hjälp under våra tävlingar och eventuellt assistans av spelare i våra seniorlag, samt i viss mån få möjlighet att vara med i Danmarks GP-serie. Bägge klubbarna är intresserade av träningsutbyte.

Vi bestämde att licensiera de ungdomar som Brønshøj vill få in på Skånes UGP. Resten av samarbetsidéerna skall vi diskutera på ett gemensamt ledar- och spelaermöte med det snaraste och sedan fatta beslut om i styrelsen. Brønshøj är ungefär dubbelt så stora som vi räknat både i antal medlemmar och i omsättning. De är nog dubbelt så bra också vad gäller spets på sina seniorer, men vi har en del som de inte har, så det så!

Rolf

Besök deras hemsida: http://www.bronshojbordtennis.dk/

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest