Synpunkter från UGP-slutspelet

Jag var och tittade på UGP-slutspelet idag och vill gärna dela med mig av min syn på hur det gick. Stefan står för referatet denna gång.

Natalie vann tävlingen efter egentligen bara spelat bra mot Malin Nilsson. Felicia gjorde det bra och var nära att bli trea. Det var starkt att slå My Ylinen och Hilda Hjalmarsson. Andy Wong hade ett litet övertag mot duktige Kenny Trong, men tappade det. Andy får klart godkänt för sin insats. Bröderna Karlsson kom inte upp i normal standard, det är sånt som händer.

Övriga kämpade på bra, men har en bit kvar. Josefine Bokne ska ha beröm för sin match mot Johanna Olsson, där hon förlorade i tre jämna set. Johan Lundquist gjorde en kanonmatch mot Fredrik Andersson, men P 15 höll en bra klass så Johan hade det tufft idag av naturliga skäl. Johan Westerlin hade det också kämpigt, men har ju ett år kvar i klassen. Lina kom med som andra reserv och ska ta med sin den här tävlingen som en kul erfarenhet. Johanna Olsson och Caroline Tanska är väldigt bra så Lina ska inte ta så hårt på storförlutserna mot dessa spelare.

Själv så har jag aldrig varit nära en tävling på den här nivån, så alla våra deltagare ska vara stolta att de har varit med här!

Christofer Rosdahl

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest