Jocke skräll-slog SM-vinnare på Öland!

Joakim Rondin var ende ÅBTK:are i farten under torsdagens spel i Enigspelen i Öländska Borgholm.

I HS 1 var Jocke redan utslagen redan efter de två första poolmatcherna. Dessa matcherna förlorades mot klass 1-spelarna Per Svensson från Partille och Mika Hasmats från Tyresö. I matchen som som gällde tredjeplatsen i poolen vann Jocke över Frejs Alexander Lundh med 3-2. Lundh vann förra hösten P 13 i region Top 12 i Åstorp är f.n rankad som nr 8 i Sverige i P 14! Lundh var nu under våren med i Frejs lags som vann P 13 i lag-SM, så det var alltså en svensk mästare som Jocke besegrade denna dag!

I HJ 20 vann också en match, denna gången mot en norrman. Däremot blev det förluster mot Lyckebys mycket duktige P 14-spelare Wille Kindblad samt Jonas Berglund från Halmstad. Jocke gick alltså inte till något slutspel under dagen, men var nöjd med sitt spel.

Christofer Rosdahl

Länk till BTK Enigs hemsida

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest