Träningen kommande veckor

Träningen som varit sedan den 13:e juli har gått bra. Bara synd att inte alla har varit med som skall till Bromölla på läger nästa vecka. Det innebär att de som inte varit och tränat, troligen kommer att ha träningsvärk det mesta tiden av veckan där.

Fysen har varit riktigt bra på de som varit där, synd att inte alla har orkat fullfölja utan uteblivit från träningarna mot slutet av denna period. Men de som varit där har kämpat riktigt bra.

Pingismässigt ser det bra ut också. Vi har haft besök av Marcus Nilsson, Emelie Nilsson och Mickael Selmqvist från Höganäs BTK, som höjt standaren på träningen.

Onsdag och torsdag den här veckan tar vi det lite lugnare för att vi skall kunna ladda batterierna till lägret i Bromölla nästa vecka. Det blir övningar och mycket matcher dessa dagar.

Under vecka 32 blir det ingen träning i Åstorp eftersom de flesta är i Bromölla.


Från och med vecka 33, dvs med start måndagen den 10:e augusti, tränar vi måndagar, onsdagar och torsdagar mellan kl 18.00 till 20.00.
Albin hälsar från Köping att han tycker det är kul där och samtidigt har han möjlighet att se Sveriges och Danmarks landslag träna.

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest