Felicia 6:a i Öresundspelen i F-12

Felicia Do överraskade med att bli 6:a i F-12 i en ranking 1 tävling. Annars var det ingen som gick så bra av de våra i Malmö under lördagen.

Felicia förlorade sin kvartsfinal mot Hanna Chau från Ljungby med 3-0. Men hon spelade väldigt bra i den matchen och stod upp bra i själva spelet och det bådar gått inför fortsättningen på säsongen. Natalie blev lottad i en svår pool och gick inte vidare från den trots att hon slog My Ylinen från Skurup.

På pojksidan var det bara Albin som vann en match i poolspelet och det var mot Emil Lundahl från Trelleborg. Det var första gången han slog honom, så det var bra gjort. Men han förlorade de andra matcherna i poolen, trots det var det godkänt av honom, eftersom han hamnade i en svår pool. I P-13 så förlorade han i kvalet mot Christian Ryding Vestegnen med 3-2 efter hyffsat spel i de sista seten. Han förlorade även mot honom i P-12 men den gången med 3-0.

Sebastian har setts bättre, men han hade en svår lottning i P-13 där han fick möta duktige Anders Eriksson från BTK Linné. Matchen slutade 3-0 till Anders.. Han ställde även upp i HJ-17 och där gjorde han en klart godkänd insats mot Nisse Lundberg från VIF Gute men förlorade med 3-0 även i den matchen. Andy fick möta Anton G Snygg från Halmstad och där fick han det svårt. Det blev förlust med 3-0 i den matchen.

Det är bara att ta nya tag imorgon för Andy och Sebban när de skal spela i P-14 och P-15. Tyvärr kan inte Johan Westerlin ställa upp pga en skada. Men vi hoppas han snart är tillbaka i pingishagen.

Stefan

PS. Tävlingen kan följas på www.oresundspelen.se.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest