Framgångar för bröderna Karlsson i Växjö!

När tävlingarna i Växjö Grand Prix fortsatte gick det bra för bröderna Karlsson.

I P 14 gick Sebbe vidare från poolspelet och gick därmed till sextondelsfinal. Sebbe blev tvåa i sin pool efter David Blomberg från Kvarnby. I den första slutspelsmatchen blev Sebbe utslagen av Varbergs Filip Hedström efter 6-11, 7-11, 3-11. Det var andra helgen i rad som Sebbe förlorade mot Hedström i en slutspelsmatch. Enligt pappa Stefan spelade Sebbe ändå bra i de två första seten i dagens match. Andy Wong blev utslagen i poolspelet efter att ha vunnit en match.

Albin Karlsson svarade för en strålande insats när han gick till åttondelsfinal i P 12. I poolspelet svarade Albin för en riktig skräll när han slog Guan Haoran från Askim med 14-16, 11-8, 11-7, 7-11, 11-3. Haoran är rankad fjortonde plats i Sverige i P 12, så det var en riktig skalp för Albin! Enligt Stefan så har Albin aldrig spelat så bra tidigare.

Albin vann de andra matcherna i poolen stort mot Ludvig Lindberg från Mariedal samt mot Lucas Kopriwa från Boo KFUM. Albin gick efter poolsegern direkt till åttondelsfinal där han förlorade med 8-11, 12-14, 3-11 mot Adam Friberg från Västers IF. Albin kan ändå räkna in två nya Sverigepoäng vilket för honom en bit närmare USM.

Sammataget gjorde de tre killarna från klubben det riktigt bra idag och i morgon är det dags för Natalie och Felicia.

Christofer Rosdahl

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest