Sebban överraskade med att bli 10:a!

Sebastian Karlsson blev 10:a i P-14 idag i Öresundspelen efter att blivit 2:a i poolen. Han slog Simon Persson Tomelilla AIS med klara 3-1 och Andreas Clausen Virum/Sorgenfri BTK med 3-0 och sedan förlorade han med 3-0 mot seedade Henrik Johansson BTK Frej.

I sextondelsfinalen stötte han på klass 3 spelaren Gustav Fahlén från Trelleborgs BTK. Han låg under med 2-1 i set och 9-6 när han tog en time out. Sedan vände han och vann setet med 11-9 och det sista setet med 11-5. Därmed var han i åttondelsfinal och där stötte han på Willhelm Kindblad i från Lyckeby BTK som sedan gick till final i klassen. Han förlorade den matchen med 11-8, 11-7, 11-9 så det var klart godkänd match det också.

Andy Wong fick en svår pool och fick möta Espen Larsen Virum/Sorgenfri BTK, Philip Monien IFK Lund som han förlorade med 3-0 mot. I den tredje matchen mötte han Willhelm Kindblad Lyckeby BTK och den matchen förlorade han med 3-1 efter mycket bra spel från Andys sida.

I P-15 stötte Sebban på David Palmberg från Lyckeby BTK som blev 6:a i klassen i första omgången. Han fortsatte att spela bra men han förlorade till slut med 3-1 i set.

Andy fick WO i första omgången i P-15 och ställdes sedan mot Sebastian Luu KFUM Kristianstad och den matchen slutade 3-0 efter att han pressat honom rejält i de 2 första seten.

Sebban spelade mycket bättre idag än i går, men även Andy spelade bra trots att han inte vann någon match!

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest