Förlust mot Allerum i returmatchen!

A-laget var på torsdagskvällen i Allerum och spelade den andra träningsmatchen mot Allerum. Förra veckans seger med 9-5 blev nu till förlust med 4-9.

Åstorps lag bestod denna kväll av Mille Nilsson, Christos “Kebabkungen” Tokatlidis, Sebbe Karlsson och undertecknad. Allerum kom bara till spel med tre spelare, så dessa tre fick spela fyra singelmatcher var.

Mille tog två singelmatcher vilket är bra gjort med tanke på att hans säsong startade förra veckan. Mot Mikael Sjöbeck blev det 14-12 i femte set och mot Marcus Jangsell vann Mille med 3-1. Mot Eskil Tyrberg blev det förlust med 0-3.

Sebbe kämpade på bra och tog ett set vardera mot Tyrberg (med 11-3!) och Sjöbeck. Det är nyttigt för Sebbe att få tuffa matcher mot seniormotstånd.

Själv så spelade jag riktigt bra mot Tyrberg där jag vann första set och dessutom ledde med 9-8 i det tredje. Jag tog revansch för förra veckans förlust mot Sjöbeck och vann nu med 3-0. Mot Jangsell blev det förlust med 8-11 i femte.

Christos vann med 3-0 mot Jangsell men gjorde i övrigt en blek insats och förlorade de andra två singlarna med 0-3. Dubbelparet Nilsson/Tokatlidis föll med 1-3 mot Tyrberg/Jangsell.

Till sist vill jag tacka Allerum för två trevliga torsdagskvällar.

Christofer Rosdahl

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest