Natalie, Felicia och Albin till distriktsfinal i Pingisiaden!

Åstorps BTK har tre spelare som blev direktkvalificerade till distriktsfinalen i Kävlinge den 7 november. Det är våra framgångsrika 98or Natalie, Felicia och Albin som kvalificerade sig dit utan att behöva spela i zonfinalerna.

Åstorps BTK tillsammans med BTK Rekord har flest direktkvalificerade till distriktsfinalen, tre var.

De kvalificerade är på pojksidan: Konrad Åmark KFUM Kristianstad, Albin Karlsson Åstorps BTK, Loa Schuog BTK Rekord, Timmy Wallin BTK Rekord, Robin Erismån KFUM Kristianstad, Frithiof Nilsson Sjöbo BTK, Philip Andersson Sjöbo BTK och Isak Jönsson Eslövs AI.

På flicksidan: Natalie Luu Åstorps BTK, Malin Nilsson Skurups BTK, Hanna Andrén Kågeröds BTK, Felicia Do Åstorps BTK, My Ylinen Skurups BTK, Wilma Hedin Kågeröds BTK, Dorentina Shabani BTK Rekord.

Zonfinalerna kommer att spelas i Åstorp den 11 oktober och där får alla som spelar pingis och är födda 1998 eller senare vara med. Natalie, Felicia och Albin får inte vara med där eftersom de redan är kvalificerade till distriktsfinalen. Då kanske någon från pingisskolan också kan kvalificera sig till distriktsfinalen. Mer information om det senare.

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest