Ping Pong Cup 2009 i Köpenhamn!

I helgen som kommer så åker Åstorps ungdomar till Köpenhamn och tävlar i Ping Pong Cup. Det är en av Danmarks fem största tävlingar och Brønshøj är en som är en av dem som arrangerar tävlingen ihop med Københavns BTK.

Precis som våra Danska vänner som spelar för Åstorp i Svenska tävlingar så kommer Åstorpsungdomarna att spela för Brønshøj i Danska tävlingar.

Vi samlas på Lidl’s parkering kl 07.45 på lördag morgon för avfärd till Köpenhamn. Vi beräknar att vara hemma vid 20-tiden på söndag kväll.

Nämnas kan att våra framgångar i Sverige har gjort avtryck i Danmark. Vi har Natalie som är första-seedad i Yngre piger klassen och semi-seedad i Pige klassen. Albin är kvartsfinal-seedad i Yngre Drenge klassen.

De spelare som kommer att åka dit är: Natalie Luu, Teresé Gustavsson, Angelica Åström, Albin Karlsson, Sebastian Karlsson, Andy Wong, Jonas Niva, Jim Persson, Timmy Malmgren, Eddie Phung och Max Wilhlborg.

All information om tävlingen kan du få på Københavns BTK hemsida. Där finns lottningen också till de flesta klasserna. Klicka här så kommer du dit.

Cristofer Rosdahl och Joakim Rondin åker upp och spelar Västerås-mästerskapen i helgen. Den tävlingen går det att följa genom att klicka här

Lycka till

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest