Pingisinfluensan sprids lavinartat!

Viktigt meddelande!

Pingisinfluensan sprids lavinartat!
Just nu smittas Sveriges befolkning av bordtennisreklam på Sveriges största sportkanal, TV4 Sport! Trailer för Pingisligan har börjat rulla och det med besked. TV4 har blivit helt galna och visar Trailern hela 27 gånger de två första dagarna. Läs mer om Pingisligan och TV-sändningarna här!

Men det är inte nog med det!
Den kommer att fortsätta att spelas dag som natt under hela säsongen, fram till den första maj. Ingen lär gå fri från denna massiva pingispropaganda som nu TV4 sprider över Sverige. I bakgrunden hörs dessutom vår egna specialskrivna låt ‘Where Stars Are Born’ vilket är ett helt unikt grepp som det ännu inte finns något botemedel mot. Enligt rapporter fastnar den som ett tuggummi i håret och är omöjlig att få bort. Ingen annan sport på TV4 har tidigare haft trailer med specialskriven musik. Det här innebär tydligen att vi särskiljer oss och skapar oss en helt egen identitet jämfört med resterande sporter. Något som gör pingisinfluensen mer elakartad än andra liknande sjukdomar.

Klubbar och förbund ombedes därför att förbereda sig på det värsta. Överfyllda nybörjargrupper, större biljettintäckter och stigande licenstal är bara några av de symptom som kan uppstå av denna pingisepedemi som nu sprider sig över vårt avlånga land.

OBS: Var uppmärksam om ni hör folk prata pingis på stan. Det är det första tecknet på att upprätta försiktighetsåtgärder.

Sjukliga hälsningar
Andreas Ljones
Svensk Elitpingis i samarbete med svenska bordtennisförbundet och svenska elitklubbar i pingis.

Yvonne Sahlberg
Svenska Bordtennisförbundet
svenskbordtennis.com

PS. Alla tv-sända matcher finns nu inlagda i kalendern, hälsar web.ansv.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest