Andy vann både P-13 och P-15 i Åby Cup i Klippan!

Framgångar i Åby Cup i Klippan för Andy Wong. Han vann både P-13 och P-15. I P-15 vann han efter att ha slagit Timmy Malmgren i finalen.

I Åby Cup som spelades i Klippan under lördagen vann Andy Wong P-13 klassen. Han var den enda spelaren från Åstorp i den klassen eftersom varken Albin eller Sebastian får vara med eftersom de är rankade. Han slog Jonathan Kvist Kågeröd i finalen med 3-0. Jonathan som han förlorade med 3-2 i poolspelet.

I denna klassen gjorde David Vitas-Lundberg tävlingsdebut. Han kämpade på väl och vi får hoppas att han tyckte det var kul och att han vill fortsätta med sin bordtennis, trots att han förlorade sina matcher i dag. Men som alla vet som håller på med pingis så tar det tid innan man kommer i gång riktigt i den här sporten. Så fortsätt bara träna och ligg i så kommer resultaten förr eller senare.

I P-15 vann Andy mot klubbkamraten Timmy Malmgren med 3-1 efter en välspelad match i finalen. I den klassen blev Max Wihlborg 4:a och Eddie Phung 6:a. För Jonas Niva och Jim Persson gick det inte fullt så bra utan de slutade på tredje plats i poolspelet i sina pooler och kom inte vidare. Men de hade kämpat på bra.

Nu tar alla de här spelarna utom David nya tag i morgon i Lund och där hoppas vi på fler framgångar för de våra.