Fler anmälningar till Cliffton Cup!

Nu har även KFUM Kristianstad och Lidhults GoIF anmält spelare till Cliffton Cup.

I KFUM Kristianstads trupp på 12 spelare med 25 starter kan exempelvis nämnas Fredrik Andersson som kommer att ställa upp i HS-Ö och HS-2. Han är rankad på sextonde plats bland 15-åringarna i Sverige. Sebastian Lundahl, rankad 6:a i P-13 klassen, ställer upp i P-15, HJ-17, HS-2 och HS-3. De skickar även en av de största talangerna i Svensk bordtennis för närvarande, Konrad Åmark född 1999, som precis har blivit uttagen till TEAM Sweden, och han kommer att spela i P-11 och P-13.

Ni är alla hjärtligt välkomna till Åstorp i månadsskiftet oktober-november.

Ni som inte anmält er ännu: Passa på att göra det för det kommer att bli en bra tävling med många bra spelare. Ni har några dagar på er ännu att anmäla er.

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest