Lunds Ungdomstävling, söndag

Under söndagens spel i Lund så gick det bäst för Sebastian Karlsson i Herrsingel 4. Han slutade på en hedrande tredje plats efter att han förlorat semin mot den gamle elitspelaren Claes Sturesson IFK Lund. Han förlorade ganska klart mot honom, men första setet var i varje fall jämnt. I och med tredjeplatsen så blir Sebastian uppflyttad i klass 3. I samma klass så slutade Andy Wong 5:a efter att han förlorat i avgörande set med 15-13 mot den slutlige 2:an i klassen Fabian Beijer IFK Lund. Också Max Wihlborg spelade bra i denna klassen och vann en match och det gjorde Eddie Phung också. Angelica och Timmy hade det svårare i klassen men de spelade ändå bra.

P-14
Här slutade Sebastian på en delad nionde plats efter att han förlirat mot sin gamla antagonist Kian Mirsfardary Limhamn med 3-0 och där alla seten slutade 15-13 till Kian. Andy hamnade i en svår pool ihop med Simon Persson Tomelilla som han förlorade med 3-2 mot, Sebastian Halvorsen Ölstykke/Slangerup med 3-1 (Danmarks 1:a bland 96:orna) och Albin Jeppsson IFK Lund med 3-1. Alltså bra spel men han räckte inte riktigt ända fram. Jim Persson spelade bra och tog bland annat set på Fabian Nordström Tomelilla, men åkte ut i poolspelet. Jonas Niva vann en match mot en spelare från Lund och hade 2-1 i set mot en Eslövare, men förlorade till slut den matchen. Bra spelat ändå Jonas.

P-15
Här spelade Eddie, Timmy, Max, Jonas och Jim men de vann tyvärr ingen match men de kämpade på bra och det bådar gått inför framtiden.

HS-3
Spelade enbart Joakim Rondin och han förlorade med 3-0 i första omgången.

Av våra Danska vänner som spelade för vår klubb i dag blev Viktor Stilling tyea i P-14 och sjua i P-15. Mads E Knudsen blev fyra i P-15 och han vann HJ-17. Simon Dam Pedersen blev sjuttonde i P-14. Bra spelat av våra vänner från andra sidan sundet!

Till sist kan vi meddela att Johan Lundqvist tar fram racket igen och han kommer att spela i vårt A-lag på söndag nere i Malmö och han kommer också att spela i Cliffton Cup. Robin Helgesson har också sagt att han skall damma av racket och skall känna på att träna denna vecka. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna tillbaka i pingishagarna och vi hoppas också att de skall tycka det är kul att komma tillbaks, så att de fortsätter spela pingis.

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest