Bra insatser i Limhamnspoolen!

Åstorps Bordtennisklubb tog 10 placeringar i Limhamnspoolen.

Felicia: Var ensam deltagare i flickklasserna men hon gjorde det bra. I F-11 kom hon på fjärde plats och i F-12 blev hon femma. I poolen i F-12 slog hon Hanna Andrén från Kågeröd i en mycket bra match. Felicia spelar bättre och bättre för varje tävling och hon närmar sig de bästa med stormsteg.

Albin: Hade väl inte sin absoluta toppendag i pingishagarna. Trots det blev han tvåa i P-11 efter att han förlorat finalen klart mot Nicolai De Voss, Skurups BTK. I P-12 hamnade han i samma pool som honom igen och då spelade han mycket bättre och då förlorade han bara med 3-2 och 11-9 i skiljeset. I slutspelet gjorde han sin sämsta match för dagen i åttondelsfinalen mot Gustav Monien IFK Lund. Han förlorade med 3-1 i set. Trots dåligt spel hamnade han på elfte plats.

Sebastian: Blev femma i P-14 efter att ha förlorat kvartsfinalen med 3-0 till Emil Olsson Skurup. I P-15 gick han till semifinal och där förlorade han med 3-1 mot Isaac Nyheim Skurups BTK som senare även vann finalen över Emil Olsson Skurups BTK.

Andy: I dag visade han fram ett mycket bättre spel än han gjort på länge. Han slutade sexa i P-14 efter att förlorat mot Jimmy Åkesson Tomelilla AIS med 3-2 i set efter 11-8 i skilje. I HS-4 blev han fyra och uppflyttad till Klass 4. Han spelad helt enkelt kanon hela dagen. Riktigt kul att se honom i aktion idag.

Jonas: Den som överraskade mest idag av Åstorparna. Han slutade på åttonde plats i P-14. I kvartsfinalen tog han set på Robin Sippola Skurups BTK. Mycket bra gjort av Jonas. Han är verkligen på gång. I HS-4 så var han med och tog set i poolspelet. Men orkade inte enda fram. Men det var godkänt ändå.

Jim: Gjorde även han en helt OK tävling. Han tog sig vidare från poolen i P-14 och i åttondelsfinalen fick han möta Hampus Olsson Kristianstad och där förlorade han med 3-0. I HS-4 vann han en match och han förlorade två matcher med 3-2 i set i poolspelet. Hans insats var också klart godkänd.

Timmy: I klass 3 var han chanslös mot de som han hade i sin pool. Men han kämpade på bra. I HS-4 tog han sig vidare från poolen och i åttondelsfinalen fick han möta Benny Nordström från Kågeröd som han har jättesvårt mot. Han gjorde en helt OK match mot honom trots att han förlorade med 3-2.

Eddie: Han hade det svårt i dag och han vann en match i poolspelet i både HS-4 och HS-5 utan att ta sig vidare till slutspel. Han hade lite otur i lottningen. Man kan en då säga att han gjorde bra i från sig utan att få till det där lilla extra.

Man kan väl summera Limhamnspoolen med att det gick bra utan att få till det där lilla extra som en klassseger ändå är.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest