P15/HJ17 serien är igång

Under söndagen så startade ungdomserierna i Skåne. Första sammandraget var i Klippan för våra tre lag i P-15/HJ17.

Lag 1
Lina Sonesson och Josefine Bokne spelar i det laget. De mötte Klippan 1 i första matchen och den slutade med förlust med 3-2 efter att de vunnit var sin match, och tyvärr förlorade de dubbeln i en femsetare. I den andra matchen mot Bjärnum förlorade de också med 3-2.
Josefine vann en singel och sedan så vann de dubbeln i hop. Tyvärr så fick Lina tandvärk och kunde inte göra sig själv rättvisa i denna matchen. Enligt lagledaren så skall de vara nöjda med spelet, men de kan bättre. Fattas kanske lite träning, men eftersom de satsar på sin skolgång får de vara nöjda med vad de har presterat. Huvudsaken är att de tyckte det var kul att lira.

Lag 2
Där spelar Jonas Niva och Jim Persson ihop. De började att spela mot Bjärnum och vann med 4-1. Jonas vann sina båda matcher och Jim vann en och de vann dubbeln ihop. I den andra matchen mötte de Klippan 2 och vann med 5-0. Enligt lagledaren Jan Sonesson spelade de mycket bra i dag. Vi som var i Limhamn i går är inte speciellt överraskade över att de nu vinner sina matcher i serien. De har gått framåt mycket i höst.

Lag 3
Där spelar Timmy Malmgren och Eddie Phung. De började med att vinna över Klippans lag 1 med 3-2. De vann varsin match och dubbeln. I andra matchen mötte de Klippan 2 och vann med 5-0. De spelade bra utan att glänsa.

Sammanfattningsvis är våra lag 2 och 3 lite av favoriter i serien. De kommer att mötas i en seriefinal nästa omgång i Åstorp den 19:e december. Sedan hoppas vi att lag 1 kan bli trea i serien och de har de goda chanser till tycker vi. Bra kämpat allihop!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest