Åstorp 3 leder P15/HJ17-serien!

Under lördagen var det spel i Haganässkolans gymnastiklokaler i Skåneseriens P15/HJ17.

Det blev många derbymatcher eftersom enda laget utifrån var BTK Scania från Landskrona och de hade inte så kul, för de fick storstryk av Åstorparna i sina tre matcher.

Matchresultat:
BTK Scania – Åstorps BTK 3: 0-5
Åstorps BTK 2 – Åstorps BTK 1: 3-2

BTK Scania – Åstorps BTK 2: 0-5
Åstorps BTK 3 – Åstorps BTK 1: 4-1

BTK Scania – Åstorps BTK 1: 1-4
Åstorps BTK 3 – Åstorps BTK 2: 4-1

Lag 1: Där spelar Teresé Gustavsson och Josefine Bokne. De spelade bra hela dagen och de slog Scania, men de spelade även riktigt bra i flera matcher mot de andra Åstorpslagen så det bådar gått inför framtiden. Det verkar som om de vill ta upp kampen mot de andra flickorna i klubben om en plats i damserien. Känns riktigt bra i klubben på flicksidan nu.

Lag 2: Där spelade Jim Persson och Jonas Niva. De spelade riktigt bra och de går från klarhet till klarhet. Speciellt Jonas har tagit ett stort steg framåt och kan nu snart börja matcha de som varit lite bättre innan. Jim har fortfarande lite koncentrationsproblem emellanåt men när han vill så kan han också vara med och leka med de som har varit lite bättre i klubben. Det tycker vi är väldigt kul.

Lag 3: I det laget spelade Andy Wong och Timmy Malmgren. Andy fick hoppa in eftersom Eddie Phoung har åkt på semester en månad till USA. Som väntat så hade de inte så stora problem att vinna sina matcher och de bör nog vinna serien. De vann övertygande sina tre matcher.

Summeringen är att vi har stora chanser att ta de tre första platserna i serien och att klubben kan se ljust på framtiden eftersom vi har många spelare som kommer så kallat underifrån. Både på pojk- och flicksidan.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest