Sydsvenska Mästerskapen – Du behövs!

rolfwantsyou

Nu närmar sig en ny tävlingshelg för oss som arrangörer. 12-13 december är det dags för Sydsvenska Mästerskapen. Det är en ära att få arrangera denna tävling. Något vi ska vara stolta över, som den lilla klubb vi är.

Precis som när det var Topp 12 i fjol ska vi organisera fasta domare, kiosk och matservering. För att ro detta i land behöver alla dra sitt strå till stacken.

Vi börjar på fredagskvällen med att ställa iordning hallen, hämta bord m.m. På söndagen är det dags att plocka undan. Skicka ett mail till Rolf och anmäl dig för detta. Vi blir extra glada för alla starka som vill hjälpa till. 🙂

Ni som har spelarlicens och inte är uttagna till att spela samt alla andra som kan döma bokar in er hos Rolf som har hand om domarna. Det behövs även några som hjälper till ute i hallen med bollar, pennor och matchprotokoll etc. Ni anmäler er också till Rolf.

Föräldrar och andra vuxna som finns runt våra spelare behövs i kiosken och till matserveringen på lunchen. (OBS! Maten kommer färdiglagad). Vi delar in varje dag i 2-3 pass + lunchen, lite beroende på hur många som ställer upp. Ju fler vi är desto lättare blir det. Skicka ett mail till Mona ange vilken dag och vilket pass du föredrar, rangordna gärna.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra någonting!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest