Bara en förlust i P-15/HJ17 serierna!

Vi börjar med att hälsa Max Wihlborg välkommen tillbaka efter sin svåra fotskada.

Åstorp BTK 1 spelade två matcher under dagen och där var Stefan Nguyen med. Han vann sina matcher klart men hans medspelare Lina hade det betydligt tuffare. Hennes oträning lyste igenom denna helgen. Har hon bara lite tid över till träning vet vi att hon har en högre kapacitet.
Resultat:
ÅBTK 1 – Klippan 2: 3-2
ÅBTK 1 – Bjärnum: 2-3

Åstorps BTK 2 spelade också två matcher och bägge slutade med vinst. I matchen mot Klippan 1 ledde de med 2-0 innan Klippan fick bryta för matchen och lämna WO i övriga matcher pga sjukdom. Mot Klippan 2 vann Jonas rätt enkelt sina matcher och Jim gjorde en kanonmatch, efter att han legat under med 2-9 i fjärde set vände han och vann setet med 12-10 och i bara farten sedan vann han sista setet med 11-3.
Resultat:
ÅBTK 2 – Klippan 1: 5-0
ÅBTK 2 – Klippan 2: 5-0

Åstorp 3 spelade tre matcher och här gjorde Max sin comeback. Han började lite trevande men spelade upp sig efter hand under dagen. Så den gode Max är snart tillbaka i gammal god form. Timmy spelade stabilt i sina matcher.
Resultat:
ÅBTK 3 – Klippan 1: WO
ÅBTK 3 – Klippan 2: 5-0
ÅBTK 3 – Bjärnum: 3-2

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest