Det är mycket i helgen!

Ett gäng åker till Tåstrup och spelar i Østdanska mästerskapen, A-laget har match mot Malmö BTK, Damlaget åker till Halmstad och våra lag i Pojklagsserien spelar i helgen.

Emma, Rebecca, Natalie, Felicia, Andy, Sebastian, Albin och Henrik Selmqvist från Höganäs åker över sundet och spelar i ÖstDanska mästerskapen i Tåstrup i helgen. Vi skall försöka hjälpa Brønshøj att försvara vandringspokalen från i fjol i ØBTU-mästerskapet för ungdomar. Man räknar poäng för 1, 2, 3-4 platser. Vi har förhoppningar att ta några poäng i helgen till dem.

A-laget spelar hemma i Nyvång kl 15.00 på lördag mot Malmö BTK. Det är Mille, Christos, Jocke och Johan Lundkvist som spelar den matchen.

Damlaget åker till Halmstad och spelar säsongens andra och sista sammandrag mot Falkenberg B, Åsa B och Halmstad. De som skall spela i Halmstads nya arena är debutanten Annica Skjöld, Tessan och Josefine Bokne.

Våra duktiga ungdomslag i Skåne seriens P-15/HJ-17 skall också spela i helgen. Jonas, Jim, Lina, Stefan N, Max och Timmy tävlar.

Det är inte så många Åstorpare som inte skall spela den här helgen. Så lycka till allihopa och ha riktigt kul med er pingis i helgen!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest