Talangjakter i helgen!

Åstorps BTK är en av tre klubbar i Sverige som har spelare både i pojk- och flickklasserna i talangjakten i helgen. De andra klubbarna är Lindome BTK och Ängby SK.

Flickorna spelar i Köping och där är Natalie Luu direkt kvalificerad och Felicia Do är första reserv. Hon går in i huvudtävlingen om det blir några återbud. Annars så får hon kvala sig in i turneringen och hon har goda chanser att klara det. Om ni vill ha mer info så kan ni gå in här. Sedan får ni fortsätta att klicka på talangjakten på den sidan. Där kommer troligen resultat under dagarna också att läggas in.

Pojkarna spelar i Stockholm och där är det Spårvägens BTK som arrangerar tävlingen. Albin Karlsson är direkt kvalificerad för den tävlingen som spelas lördag och söndag. Alla spelarna i killarnas tävling är garanterade 14 matcher på de två dagarna. Om ni vill ha mer info så kan ni klicka här. Sedan får ni fortsätta att klicka på talangjakten på den sidan. Där kommer resultaten också att redovisas efter dagens slut.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest