Lyckat träningsläger i Åstorp!

I helgen som gick hade Åstorps BTK träningsläger för våra medlemmar. Lägret blev lyckat och det bestämdes att det kommer att bli fler sådana här träningshelger framöver.

På lördagen kom 13 och tränade. Alla var riktigt trötta när dagen var slut eftersom lägrets inriktning var fotarbetsträning och fys.

På söndagen kom det 11 och det märktes att det hade varit hård träning på lördagen eftersom de som varit med då var slitna, men de kämpade på riktigt bra och träningen blev lyckad även på söndagen trots att vi fortsatte med fotarbetsträning och fys på förmiddagen. På eftermiddagen spelades en lägerturnering där Sebban vann före Stoffe och Emma.

Många spelare var riktigt trötta under turneringen och de sov säkert riktigt gott på kvällen.

På lördagskvällen åt vi pizza och satte upp mål för nästa säsong. Vad vi kom fram till kommer vi att redovisa här på hemsidan lite längre fram. Vi kan väl säga så mycket redan nu att vi ska försöka flytta fram våra positioner lite till inom bordtennisen i Skåne.

Tränarna och ledarna i Åstorps BTK

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest