Albin i Pingisiaden-final på lördag!

På lördag 16.20 börjar Albin spela i pingisiadenfinalen som går samtidigt som senior-SM i Halmstads nya arena. Sedan spelar han placeringsmatcher på söndag morgon med start 10.25.

Pingisiaden är en tävling som man kvalar in till. Sverigefinalen som spelas på lördag och söndag spelar de fyra bästa från öst, väst, norr och södra regionerna som är födda 1998 eller senare. Det är de som gör upp om titlen i Halmstad i helgen.

I sin pool har han Simon Söderlund från Sjömarkens BTK, Theodore Wadsten från Riddarens BTK och Per Eriksson från Iggesunds BTK. Kan Albin undvika att bli sist i detta sällskapet så har han gjort en bra prestation. Att bara ta sig till finalen är bra gjort.

Vill ni följa hans resultat så kan ni se på denna sida. Där presenteras resultaten fortlöpande efter spelad match. Ni har också möjlighet att kolla resultaten från U20-klasserna och Seniorklasserna både på dam- och herrsidan under SM.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest