Natalie och Felicia på delad 17:de plats!

Hanna Chau från Ljungby BTK och Emelie Svensson, Falkenbergs BTK blev för svåra för våra tjejer i 16-delsfinalen i U-SM under lördagens spel i Helsingborg.

Natalie mötte Hanna Chau från Ljungby BTK. Natalie gjorde en bra match mot Hanna och tog två set på henne. Tyvärr så förlorade hon fyra. Men Hanna gick ända tills semifinal sedan så det var en klart godkänd match hon gjorde. Siffrorna blev 13-15, 3-11, 8-11, 11-9, 11-9 och 11-13.

Felicia
mötte Emelie Svensson från Falkenberg och hon förlorade efter fem set. Siffrorna blev i denna matchen 3-11, 11-8, 3-11, 4-11 och 5-11. Emelie gick sedan till kvartsfinal där hon pressade finalisten Elin Ljusberg från Trollhättans BTK till sju set. Så det var en klart godkänd match av Felicia.

Det var bra gjort att ta sig vidare från poolspelet under fredagen så deras insats är mer än godkänd.

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest