Natalie och Felicia spelar i helgen U-SM i Helsingborg

I helgen avgörs U-SM i Helsingborg. Åstorps BTK har två spelare med: Felicia Do och Natalie Luu.

De går in i tävlingen i morgon fredag 14.00 med poolspel i F-12. De två första i varje pool går till slutspelet som startar 10.10 på lördag morgon. Båda två har chansen att ta sig dit. Om de inte går vidare från poolspelet som etta eller två kommer det att spelas en s.k R-2 tävling på lördag och den startar 09.50.

De två spelar också dubbel ihop och dubblen startar 19.15 på fredagskvällen. Då spelas det två omgångar i den klassen. Så det kan bli en sen kväll för töserna om de överlever den första omgången. Om de skulle vinna två matcher på fredagskvällen skall de spela kvartsfinal på lördag 14.55.

Det finns fortfarande en liten chans att Albin får vara med, men den chansen är inte stor – men den finns. Om det skulle komma återbud under torsdagskvällen eller tidigt på fredagsmorgonen så kan han kallas in.

Så alla Åstorps BTK-fans kom nu och heja fram våra spelare i Helsingborg i helgen!

Om ni inte är på plats så kan ni följa U-SM här.

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest