STAG International Cup / Vårspelen!

stag-varspelen-2010-liten

Nu är tidsprogrammet snart klart och det innebär att det kan vara svårt att efteranmäla sig. Men det går bra att försöka. Går det så går det.

Årets STAG International Cup / Vårspelen samlar ihop 616 matcher på två dagar fördelat på 337 matcher på lördagen och 279 matcher på söndagen. Det innebär för närvarande att vi ligger 18 matcher ifrån fjolårets antal matcher. Detta måste sägas att det är riktigt bra. Vi har en väldigt stor konkurrens från några bra tävlingar som går samtidigt. Brøndbys GP i Danmark, Hovmantorps ranking 2 tävling som är en väldigt fin tävling och så Österlenmästerskapen i Simrishamn. Men vi är glada för att det kommer spelare från många andra klubbar som ställer upp. Vi har också många bra spelare som är med i årets upplaga. Det finns TEAM Stiga Sweden spelare med i startfältet t.ex. och det sätter lite extra krydda på tävlingen. Det finns många andra bra spelare också med. Nämner inga namn så blir ingen glömd.

Extra kul att seniorklasserna samlar så många spelare, speciellt herrar klass 2. Där det kommer att spelas om rätt så många poäng. Bara synd att det inte kommer fler flickor till tävlingen. Vi har i stort sett 7 deltagare i alla klasserna på flicksidan och det behövs 8 för att det skall bli Sverigepoäng i klassen. Vi jobbar vidare med att få in en till de klasserna så att det kan bli poäng där. Om det är någon som läser detta och vet med sig att det finns någon tjej som skulle kunna vara med så hör av er så får hon vara med.

Programmet för tävlingen räknar vi med kommer publiceras här på hemsidan, någon gång under morgondagen.

Välkomna till årets upplaga av STAG International Cup / Vårspelen!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest