Säsongsavslutningen och säsongstarten!

Träningen slutar för säsongen den 20 maj. Pingisskolan slutar 5 maj.

Vi avslutar säsongens träning den 20 maj för de äldre och seniorerna. Den 22 maj spelas den sista tävlingen för säsongen och det är finalen i Skånes UGP i Kävlinge. Där deltar 8 spelare från Åstorp.

Pingisskolan avslutas onsdagen den 5 maj och de är sedan med på klubbmästerskapet som hålls lördagen den 8 maj. Glöm ej att anmäla er!

Säsongen 2010-11 börjar måndagen den 12 juli. Vi startar upp säsongen precis som förut med 1 1/2 timme pingis och sedan 1 timmes fysträning utomhus. Glöm ej att ha med kläder och skor för utomhusträning. Har ni inget att göra på uppehållet så ge er ut och spring en runda. Det får ni igen när träningen startar.

Träningen fram till och med vårt läger den 2 augusti, blir mellan kl 18.00-20.30. Mer info om träningen lite längre fram. Denna träningen är avsedd för de äldre och seniorerna. Glöm inte att anmäla er till träningslägret!

Pingisskolan startar tisdagen den 7 september 17.00. Pingisskolan kör på tisdagar och torsdagar mellan 17.00 och 18.00. Om intresset blir ännu större nästa säsong så får vi sätta in fler grupper.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest