Detaljerna kring damserien är klara!

Det har blivit en liten förändring i vilka lag som skall spela ihop med våra damer i div. 1 södra, också har det kommit fram vilka datum som serien skall spelas på och vilka som skall vara sammandragsarrangörer i serien.

Lessebo BTK har dragit sig ur serien, så nu består serien av följande lag: BTK Frej B, Carlshamns BTK B, Dräningelanda BTK B, Kalmar BTK, Ljungby BTK, Malmö BTK B, Råå BTK B, Skurups BTK också Åstorps BTK.

Datumen för sammandragen och vilka som skall arrangera dem är följande:

  1. 25-26/9, Kalmar BTK i Kalmar
  2. 23/10, Ljungby BTK i Ljungby
  3. 15-16/1, Åstorps BTK i Åstorp
  4. 19-20/2, Dräningelanda BTK B i Växjö
  5. 2-3/4, Skurups BTK i Skurup

Skriv upp dessa datum så alla som är aktuella kan vara med dessa helger.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest