Natalie och Felicia vann Skånes UGP final!

Säsongens sista tävling är avgjord. Det blev två segrar och två tredjeplatser plus några andra bra resultat.

Natalie Luu vann F-11 i stor stil och i matchen mot Malin Nilsson Skurups BTK var det väldigt bra spel stundtals. Matchen mot henne vann hon med 3-1 i set och därmed hela klassen.

Felicia Do vann F-12 och hon manövrerade ut Hanna Andrén Kågeröds BTK med lugnt och fint spel och hon visade åter igen att hon gått framåt ordentligt nu i vår så ingen av Skånes 98:or går säker för henne längre.

Emma Skjöld slutade på tredje plats och Rebecca Ulfskans slutade fyra i klassen. De hade jämna matcher båda två mot Sofia Malmsten och Sofia Erkheikki från BTK Rekord. De visade nu att de absolut inte är chanslösa mot någon av dem. Så det bådar gått inför nästa säsong.

I P-11 började Albin Karlsson förlora mot Konrad Åmark från KFUM Kristianstad, men vann de två återstående matcherna i poolen och gick därmed till A-slutspel. Där började han med att förlora mot Nicolai de Voss Skurups BTK men vann sedan mot Melker Nilsson från Sjöbo. I matchen om tredje pris mot Timmie Wallin BTK Rekord kämpade han i underläge hela matchen. Han förlorade de två första seten och låg under med 9-6 i tredje och vände. I femte set låg han under med 10-7 men lyckades sedan vända och vinna med 13-11. Det visar att han kan kämpa om han vill.

P-14 hade vi fyra spelare med. De slutade 9, 10, 11 och 12:a. Överraskningarna var att Jim Persson slog Andy Wong och att Jonas Niva slog Sebastian Karlsson men ordningen dem emellan blev Sebastian, Jim, Andy och Jonas.

Timmy Malmgren slutade på en mycket hedrande sjätte plats i klassen. Han slog Filip Arevi Trelleborgs BTK med 3-2 i set, efter att han låg under med 10-8 i avgörande innan han vände och vann.

Åstorps BTK vann fyra klasssegrar över året och de var följande Natalie vann F-11 och F-12, Emma vann F-14 och Albin vann P-11.

Nu är säsongen slut. Nu hoppas vi att alla vilar upp sig och att vi träffas den 12:e juli då vi startar upp säsongen 2010-11. Vi ser fram emot nästa säsong med tillförsikt. Finns mycket roligt att vara med om då bara vi är med från början och tränar.

Ha en trevlig sommar och glöm inte att anmäla er till Liseberg!

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest