EXTRA, EXTRA, EXTRA, EXTRA!

Peter Karlsson kommer till vårt läger i augusti och kör ett pass med våra ungdomar.

Vi har fått klart med att Peter Karlsson kommer till vårt träningsläger den 2-7 augusti. Han har sagt att han kommer en dag mellan den tredje och sjätte augusti. I och med det förlänger vi anmälningstiden till den 15 juli eftersom det finns några platser kvar. Ni som tvekat att komma till lägret är välkomna att anmäla er nu!

Här finns inbjudan till lägret (pdf).

OBS! Anmälan gäller endast om full betalning erlagts till vårt postgirokonto innan den 15:e juli!

Fakta om Peter Karlsson:

Peter Karlsson, född 29 maj 1969, svensk bordtennisspelare. Karlssons främsta individuella merit är EM-guldet i singel 2000. Han har också ett VM-guld i dubbel (1991, tillsammans med Thomas von Scheele), fyra VM-guld i lag (1989, 1991, 1993 och 2000), ett VM-silver i lag (1995) och därutöver fem EM-guld i lag (1990, 1992, 1996, 2000 och 2002). Laget som han ingick i 1989 tilldelades Svenska Dagbladets guldmedalj för sitt VM-guld  samma år.

Peter arbetar nu med ITTF’s ungdomssatsning och skall bland annat ha ett läger i Falkenberg senare i höst. Han är även tränare i Falkenbergs BTK där han så sent som förra säsongen spelade någon match i pingisligan. Han är också STAG’s försäljningschef i Norden.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest