Tack och lycka till!

Vi vill tacka Cristos “Kebabkungen” Tokatlidis och Mikael “Mille” Nilsson för den tiden de har varit hos oss i Åstorp. De har varit en stor tillgång för A-laget under åren de varit hos oss. De börjar nu spela för Verums GoIF som verkar få ett riktigt kanongäng nästa säsong. De har två spelare till av mycket hög klass på väg in. Vi har blivit lovade en träningsmatch mot dem och då får vi se hur vi står i förhållande till dem inför nästa säsong. Vi önskar Kebabkungen och Mille lycka till i Verum. Skulle de inte av någon anledning trivas där, så är de välkomna tillbaka till oss.

Joakim “Jocke” Rondin har också sagt att han lämnar. I varje fall en säsong. Han flyttar till Norrköping för att utbilda sig till flygledare, så det hade varit svårt att hinna med spela pingis i Åstorp samtidigt. Han letar efter en klubb i Norrköping att spela för så att han inte skall tappa för mycket under den säsong som han skall vara borta från oss, eftersom han mer eller mindre har lovat att komma tillbaka till oss till nästa säsong.

Åstorps BTK önskar alla tre lycka till i era nya klubbar.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest