På måndag börjar säsongen 2010-11!

På måndag den 12 juli startar träningen inför säsongen 2010-2011. Träningen börjar 18.00 och håller på till 20.30.

Träningen kommer att se ut så här:

  • 18.00 – 19.30 tränar vi pingis.
  • 19.30 – 20.30 kör vi fys utomhus. Ta med uteskor för löpträning.

Säsongen kommer att bli väldigt spännande för klubben. Vi kommer att ha ett damlag i div.1 och fyra seniorlag i Skåneserierna, där vi hoppas att A-laget tar sig upp i div.3 igen. Vi har en hel del ungdomar som skulle kunna kvalificera sig till U-SM och J-SM. Målsättningen är 8 platser i de tävlingarna. Men det finns några som om de utvecklas kan blanda sig i diskussionen. Vi har till och med medaljchanser i U-SM genom Natalie Luu i singel och med Felicia Do och Natalie i dubbel. Men det finns ett par till som har chansen att blanda sig i de diskussionerna, om de har en bra dag.

Träningslägret med Brønshøj Bordtennis i augusti i sporthallen där Peter Karlsson kommer och tränar med oss oss är också en höjdpunkt. Vårt framgångsrika samarbete med Brønshøj fortsätter och vi ser fram emot att få att tävla i Danmark även nästa säsong.

Glädjande är att vi är många. Men det innebär även ett problem. Vi är hela 32 i fortsättningsgruppen/elitgruppen som vill ha träningstid minst tre gånger i veckan. Men det gäller att träna regelbundet, för om man bara kommer då och då går kanske platsen över till någon annan som kommer oftare. Tyvärr. Eftersom platsen är så begränsad i våra träningslokaler så måste vi göra så här. Vi måste få hjälp till nya lokaler och vi hoppas att vi kan få ett besked från kommunen mot i slutet av augusti.

Senaste spelaren som kommer att komma till oss är Patrik Gustafsson från Bjuv. Han vill göra en satsning på pingisen och då valde han att komma till oss i Åstorp. Vi hälsar honom välkommen. Det finns några till som hört av sig och frågat om de kan komma till oss. Det är väldigt kul att höra att vi har så gott rykte bland spelarna i nordvästra Skåne att de vill spela hos oss. Men mer om det när de meddelat att de vill börja hos oss.

Vi kommer att ha skolsamverkan med tre skolor i höst och då kommer vi förmodligen att växa ännu mer. Pingisskolan måste troligen få en grupp till och då har vi fullt alla timmar i pingislokalen i veckan på kvällarna.

Nu börjar det. Välkomna på måndag till träningslokalerna!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest