Felicia trea i Växjö GP!

I dagens spel i Växjö GP överraskade Felicia Do med att bli trea i F-12. Hon förlorade mot duktiga Hanna Andrén från Kågeröd i semifinalen med 3-1.

Natalie har inte varit på topp i Växjö i dag. Hon förlorade för första gången i år mot Malin Nilsson Skurups BTK med 3-1 i set och i och med det slutade hon på en delad femte plats i klassen.

Natalie och Felicia spelade i F-13 också. Felicia förlorade mot duktiga Jenny Luo från Österåker med 3-0 i första omgången. Natalie blev delad femma i klassen efter att hon förlorat mot Emelie Svensson från Falkenbergs BTK med 3-0 i set i kvartsfinalen.

I F-15 så förlorade Rebecca Ulfskans mot Felicia Larsson Halmstads BTK med klara 3-0. Spelet var inte alls att känna igen sedan förra veckan. Emma Skjöld förlorade mot Rebecca Åkesson med 3-0 i set. Här var det jämnt i seten och speciellt i första setet spelade hon bra. Men tyvärr räckte hon inte till här.

DJ-17 spelade Rebecca Ulfskans i och hon förlorade med 3-2 i set mot Emina Kujundzic Ljungby BTK efter setsiffrorna 11-6, 11-9, 9-11, 2-11, 4-11. Spelet var mycket bättre nu än det var i förmiddags.

F-14 med Emma Skjöld. Hon har blev lottad mot Agnes Kirikki Kristinehamns BTF som är 8:a på Sverige rankingen i F-14, Tilda Johansson Lessebo BTK som är trea i Sverige i F-14 och mot Madeline Björding Falkenbergs BTK som är tolva i Sverige i F-14. Som väntat hade hon inte mycket att hämta i denna poolen utan hon blev utan vinst i Växjö denna helgen.

Bättre lycka nästa helg i Halmstad och Kristianstad.

Det var en bra tävling som gjordes av de flesta i vår klubb uppe i Växjö denna helgen. Felicias tredje plats i F-12 är väldigt kul för henne vilket kommer att innebära att hon tar ett kliv upp på Sverigerankingen. I samma klass fick inte Natalie det att stämma mot Malin Nilsson utan föll lite överraskande mot henne. Men att bli femma både i F-12 och F-13 får anses godkänt trots att vi hade högre förväntningar på henne.

Emma och Rebecca har en bit kvar innan de kan hävda sig på allvar i dessa ranking 1 tävlingar. Men de är under utveckling så bara de får ihop det så kan det bli bra. Men de får inte stressa iväg nu och bli allt för nerslagna för de är på gång.

Albins spel under lördagen var väldigt lovande inför fortsättningen i P-12. Sebastians slit på träningarn börjar äntligen ge utslag.

Som helhet så får det bli en godkänd helg. Med framgångarna så höjs målsättningarna efter hand. För ett år sedan hade vi jublat och varit så glada så, men nu är det bara OK. Så man kan säga att vi gått framåt det sista året.

Läs även artikel på hd.se

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest