Sommarträningen är slut!

Sommarträningen tog slut i eftermiddags med att de 10 som tränat idag sprang fyra runder runt IP. Det blev ca 3 km.

Innan vi sprang de tre km så hade vi en lägerturnering för de 10 spelarna som orkade vara med på söndagen också. Resultatet från den turneringen blev följande:

1. Henke
2. Sebban
3. Andy
4. Emma
5. Timmy
6. Natalie
7. Jonas
8. Linus
9. Gide
10. David

Det var kul att se Linus från Höganäs på träningen denna helgen. Där har Höganäs en ny stor talang på gång. Det var också kul att se Davids framsteg på träningen nu i höst. Han närmar sig de andra i gruppen nu med stormsteg. Kul. Också kul att Natalie tog i på några pass denna helgen vilket bådar gott inför nästa helgs spel. Sebban att han tog ut sig fullständigt på sista löppasset. Bra, det hade han absolut inte gjort för ett år sedan och där kan några av er andra se och lära att det går om man vill. Att Eskil Tyrberg var med och tränade ihop med sin dotter Johanna på lördagen. Tyvärr blev Eskil skadad i vaden, men vi hoppas att det inte är så allvarligt utan han kan vara med i träningsmatcherna vi skall ha mot Allerum. Alla ni andre som inte är nämnda kan också sträcka på sig. Ni jobbade bra i helgen.

På sommarträningen har fem-sex av er gjort mycket bra eftersom ni inte missat så många pass på den och det kommer ni ha nytta av framöver. Ni som kommit i gång sent borde köra lite extra fys hemma så att ni kommer upp i deras standard som varit med hela resan i sommar. Men det blir nog bra.

Nu tränar vi 18.00-20.,30 endast på måndag, sedan börjar skolan för några och då går vi in på lite mer normala tider och tränar 18.00-20.00 måndag, onsdag och torsdag.

Nästa helg spelar några stycken i Öresundsspelen i Malmö och då får vi en första fingervisning om sommarträningen givit något resultat och det hoppas vi att den gjort.

Vi hoppas också att vi kan få en ny lokal för i helgen gick det knappt att vara i de lokalerna som vi har till vårt förfogande. Tre stycken fick avbryta lördagens träning pga att två fick huvudvärk och en för att hon svimmade. I vår huvudlokal finns ingen frisk luft som går in i lokalen utan bara utsug så det kanske inte var så konstigt att det blev på det viset. Under söndagen så var de flesta där uppe och luften är inte så mycket bättre där. Det var så fuktig luft att bollen knappt bet på gummina på racketena. Många snöppliga slut på bollduellerna när bollen gick rakt ner i golvet. Så det är tur att vi har en bra stämning i vår klubb, annars kunde det slutat i ett enda stort gnäll denna helgen.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest