Bra spel även i Kristianstad Open!

Det var en del hyfsade resultat i R 2 tävlingen i Kristianstad på lördagen också. Rebecca Ulfskans blev tvåa i F-15 och femma i DJ-20. Emma Skjöld blev trea i F-15 och Andy Wong blev nia i P-15.

Speciellt spelet i F-15 bådar gott inför tävlingarna i Halmstad i morgon. En andraplats genom Rebecca Ulfskans efter att hon slagit Lova Isovara Lyckeby BTK i semifinalen med 3-1 i set. Lova som är 23:a i Sverige i F-15 klassen. Det var en fin skalp att ta. Bra. Emma Skjöld tog sig också vidare från poolspelet och hon fick möta den slutliga segraren Emilia Andersson Taberg i semifinalen. Hon förlorade med 3-1 i set och det var bra gjort att ta set på henne. Hon är 34:a i klassen ovan för hennes ordinarie. Det bådar gått inför morgondagen i Halmstad.
I DJ-20 överraskade Rebecca med att ta sig till kvartsfinal. Men denna gången blev Lova Isovara för svår. Men det gav Rebecca sju nya Sverigepoäng så nu är hon nära U-SM i F-15. Bra jobbat.
Både Emma och Isabella Dahlgren fick svåra pooler så de gick inte vidare denna gången.
I P-15 gick Andy Wong till åttondelsfinal men där förlorade han mot Rasmus Nilsson Lyckeby BTK med 3-1 i set. Det får man säga var bra gjort ändå av Andy, för Rasmus är duktig.
Jim Persson och Jonas Niva gick inte vidare från poolen.
I HS-3 hade Andy, Jim och Jonas ingen chans utan de åkte ut direkt.
I HS-5 gick inte Tinnie Skjöld eller Isabella Dahlgren vidare från poolen.
Tinnie hamnade i en svår pool i P-11 och lyckades inte hellre gå vidare från pool spelet.

Klart godkända resultat av vår spelare i Kristianstad i dag. Skall bli kul att följa Emma och Rebecca i Halmstad. Nu har de börjat vinna några matcher. Kanske släpper det nu för dem ordentligt och visar upp det spelet de brukar ha på träningen i tävlingarna också. Skall också bli kul och se hur det går för Albin. Felicia, Natalie, Andy, Angelica och Billy i morgon i Kristianstad.

Lycka till i morgon.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest