Bra spel i VikentomaterCup!

Våra tre spelare som tävlade i Höganäs skötte sig utmärkt.

Tinnie Skjöld blev tvåa i P-11. Han förlorade finalen med 3-1 mot Sixten Nielsen från BTK Rekord. Spelet var bra och det går framåt för Tinnie. Kommer han bara och tränar och inte blir så arg när han tränar och spelar så lär resultaten bli ännu bättre så småningom.
Malin Eriksen slutade på en fin fjärdeplats i F-11 efter att förlorat mot Evelina Nilsson BTK Rekord med 3-1 i set. Mycket bra gjort av Malin som inte spelat så länge. Henne lär vi få höra mera om längre fram.
I P-13 slutade David Vitas Lundberg på en tredjeplats i B-slutspelet. Han visar att han är på gång när han verkligen tar i. På träningarna har vi sett en klar utveckling åt rätt håll.

Det visar att de vi har under vår s.k elitgrupp kommer mer och mer. Kul att se och nu är det bara att vi tar i och tränar ordentligt och fokuserar på träningen, så kommer det att bli bra för er också som håller till här och i pingisskolan finns det mycket talang. Det ser bra ut inför framtiden. Det finns mer än elitgruppen i klubben. Kul.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest