Felicia tvåa i Halmstad Masters!

Felicia Do blev gjorde sin livs turnering. Hon blev två i Halmstad Masters F-12 klass efter att hon slagit först MY Ylinen Skurups BTK med 3-1 i set i kvartsfinalen.

I semifinalen slog hon Malin Nilsson Skurups BTK. Malin som vann förra helgen i Växjö. Det var en riktig skalp hon tog där. Man kan också säga att det var en riktigt svängig match, minst sagt. I första setet ledde Malin med 7-1 och Felicia vände och vann med 11-8. I andra setet ledde Malin med 8-4 och det vände hon också till set vinst och den blev 11-9 där. I tredje setet ledde Malin än en gång med 7-1 innan Felicia tog tag i det igen och vann med 12-10. Sensationen var ett faktum Felicia i final i en stor R 1 tävling. Där fick hon möta stortalangen från Borlänge BTK, Stina Källberg. I första set hade hon många setbollar men förlorade det med 21-19. Vinst i det och matchen hade kanske blivit annorlunda. Hon spelade bra men förlorade de två sista seten med 11-8 och 11-6.

Natalie Luu blev femma i F-12 efter att hon förlorat mot Malin Nilsson i kvarten med 3-1 i set. Hon kom inte riktigt upp i sin normala nivå utan det var ganska lojt. Men vi vet att hon kan bättre och det kommer hon att ta fram igen så småningom, det är jag säker på.
I F-13 gick både Natalie och Felicia till kvartsfinal och det var godkänt i den klassen. Det var en hel del bra spelare med där. Natalie slog t.ex Emma Höjlund från Vestegnen. Emma som är med i det Danska U-landslaget. Där visade Natalie att hon kan om hon vill.
I P-12 gick Albin vidare från poolspelet men förlorade första matchen därefter i åttondelsfinalen mot Hannes Iwarsson Ängby. Samme Hannes som han slog stort i Växjö förra helgen. Men det kan svänga snabbt i pingis som alla vet som sysslar med den. I P-13 så blev det ett liknande resultat som i P-12. Han gick vidare från poolen men förlorade i första slutspelsmatchen.
I HS-2 spelade Henrik Selmquist och han gick till åttondelsfinal. Han spelade mycket bättre i denna klassen än vad han gjort på länge. Han var nära att gå till kvartsfinal också. Han förlorade mot Halmstads Bulgar Yavor Andreev med 3-2 i set.
I HJ-17 förlorade Henke i första omgången. Han spelade lite ojämnt. Lite för passivt ibland. Men det är på gång.

I morgon spelar Emma Skjöld i F-14, F-15 och Rebecca Ulfskans spelar i F-15. Skall bli kul och se om de kan skrälla där uppe. Lycka till.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest