Fyra är direktkvalificerade till Region Topp 12!

Åstorps BTK har fyra spelare som blev direktkvalificerade till Region Topp 12 i Lyckeby den 16-17 oktober.

De fyra är Henrik Selmquist i P-15 som kom med som tolfte och siste man. Rebecca Ulfskans, den stora sensationen i höst, kom med som tolfte och sista tjej i i F-15. I F-12 kom Natalie Luu med som tredje flicka och Felicia Do som elfte. Vi fick även med Emma Skjöld som sjätte reserv i F-15.

På rankingen så kan vi notera att i F-12 ligger Natalie femma och Felicia sjua i Sverige. Rebecca gjorde ett stort hopp upp med 31 platser i F-15 och ligger nu på en 40:e plats. På pojksidan så gick Albin upp fyra placeringar till en 22:a plats i Sverige. Andy Wong gick för första gången in på en tionde plats på Skånerankingen!

Rankingen är uppdaterad under fliken Statistik/Ranking

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest