Halmstad Masters, söndag!

Inga framskjutna placeringar i Halmstad under söndagen. Men hyfsat spel av några ändå.

I F-14 vann Emma Skjöld en match i poolspelet och tog set i de andra två matcherna. Hon närmar sig ordentligt nu. Det är bara pricken över i som fattas nu så är hon vidare från poolen i R1’orna också.
I F-15 spelade Emma, men tyvärr åkte hon ut i första omgången. Rebecca Ulfskans spelade också i den klassen och gjorde en stor match mot Rikke Sörensen-Nörskov från Århus BTK. Hon tog två set på henne och det var hon ensam om att göra under dagen. Rikke vann hela klassen och är tvåa i Danmark i F15.
I Klass 1 åkte Henrik Selmquist ut i kvalet och det är inte mycket att säga om. I P15 förlorade han mot Anton Hovstam från Kalmar BTK med 3-2 i set och det var lite synd att han inte kunde hålla ihop spelet där. Vår Danske vän Viktor Stilling var med i dag också. Han förlorade i kvalet i klass 1 och han gick till en sextondelsfinal i P-15.

Läs mer på hd.se!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest