Kristianstad Open, söndag!

Det blev en hel del bra resultat i Kristianstad under söndagen. Med Natalie Luu’s seger som främsta placering.

F-12. Här segrade Natalie Luu efter att hon slagit Hanna Andrén från Kågeröd i finalen med 3-1 i set. Felicia Do blev trea efter att förlorat mot Hanna i semifinalen med 3-2.
F-14. Här gick Natalie ända till final där hon förlorade mot nabbspelaren Rebecca Karlsson från Kättilsmåla med 3-0 i set. Men det var strongt att ta sig till final i denna klassen. Felicia åkte tyvärr ut i poolen.
DJ-17. Här fick både Natalie och Felicia hoppa in för att det skulle bli några poäng i klassen. De spelade bra båda två i poolspelet, och Natalie så bra att hon gick vidare från den och blev femma i klasssen. Hon hade en riktigt bra dag i dag. Hon spelade pingis igen. Hon rörde sig och hon slog till bollen ordentligt också. Så det var riktigt kul att se att hon är på gång igen.

DS-2. Här spelade Angelica Edsfeldt och hon slutade på tredje plats, men spelet lovade nästan mer. Hon var lite chockad över att hon hängde med så bra i bollduellerna. Men det visste vi som sett henne på träningen att hon skulle göra.
P-12. Albin gick ganska lätt fram till semifinal där han fick möta stortalangen Melker Nilsson från Sjöbo BTK. Melker spelade strålande och vann med 3-1 i set. Speciellt hans diagonala forehand firade stora triumfer mot Albin.
P-14. Här gick både Andy Wong och Albin Karlsson vidare från poolspelet som tvåor. Sedan förlorade de tyvärr i åttondelsfinalerna mot var sin Kristianstadskille trots att de var med spelmässigt i matcherna.

I HJ-17 spelade Andy riktigt bra. Men tyvärr förlorade han de första två matcherna med 3-2 i poolen. Det var synd. Nu vet Andy att han kan vara med och slåss i ranking-2 tävlingar också. Mycket bra.
HS-4. Här spelade Angelica också. Hon slutade på en fin fin femte plats i klassen och det får väl sägas är mer än godkänt. Hon förlorade kvartsfinalen mot slutsegraren och han som slutade två i klass 2, Per Jönsson Kvarnby AK.
HS-2. Här gick Billy Wahlgren ända fram till semifinal där han tyvärr förlorade mot Per Jönsson Kvarnby AK. Men spelet var bra under dagen och det bådar gott inför framtiden.

Läs mer på hd.se!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest