Några ord från tränaren…

Jag satt och tänkte lite på våra spelare igår. Vi är en liten klubb med små resurser. Men trots det så har vi många som kommer att spela i U-SM eller J-SM denna säsong. Vi har till och med spelare som är bland de fyra bästa i Sverige! Mycket av bidragen kommer de större elitklubbarna till godo, vi får smulorna som blir över. Hur hade det kunnat se ut om vi också fick lite mer av de resurser som “de stora” får?

Men det kvittar, vi är en klubb som har sammanhållning och vi går framåt hela tiden i många olika avseenden. Det dyker också upp nya talanger från pingisskolan. Några av dem kan tävla i ranking 3 och D-tävlingarna under våren. Kul att veta att det kommer nya efter de duktiga lirare vi redan har!

Sedan har vi fått förfrågan från superettan-klubben Linné BTK om vi vill komma upp och träna med dem under höstlovet några dagar, och det är ju klart att vi tar chansen när vi får den, att åka upp till Göteborg och deras fina hall och träna. Det är våra åtta främsta ungdomspelare som får chansen att åka dit, Andy, Sebban, Klabbe, Henke, Natalie, Felicia, Rebecca och Emma som får inbjudan. Mer info senare i veckan när vi fått inbjudan från Linné BTK.

Jag tycker detta är helt fantastiskt att de bjuder in oss till träning tillsammans med Linné BTK’s bästa ungdomar. De är i Sverigeelit i många klasser i Sverige. Det är skitkul att vi blir uppmärksammade på detta viset!

Stefan

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest