Söndagens spel i Varberg!

Bra spel av Åstorparna i dag i Varberg. Alla fyra gjorde godkända insatser.

Det började på morgonen med att Sebban blev tvåa i poolen i P-14 och fick möta sin kompis från Eslöv, Joakim Fernandez-Brink i första slutspelsrundan. Det blev tyvärr förlust i den matchen med 3-0.

I F-14 spelade Emma Skjöld och hon gick för första gången vidare från poolspel i år som tvåa. Hon fick i sin kvartsfinal möta Alice Tolstoy från BTK Rekord. Hon gjorde en kanonmatch, men tyvärr förlorade hon med 3-1.

Sedan började 20-årsklasserna och Henrik Selmquist gör en kanonmatch mot seedade Anders Hammarbäck från Valdemarsviks IF. Tyvärr förlorade han med 3-2. Rebecca var helt chanslös mot Vanja Winroth från Mariedals IK.

I P-15 förlorade Sebban direkt och enligt egen utsago så spelade han helt värdelöst i dag. Så är det ibland och det är bara till att kämpa på vidare. Henke gick ända till åttondelsfinal. Där förlorade han igen mot Anders Eriksson från BTK Linné. Han skall ha spelat bra hela dagen och nu tror vi att han hittat rätt i djunglen av gummin. Det han provade nu har han bara spelat med sedan i torsdags. Det bådar riktigt gott inför framtiden.

I F-15 vann Rebecca sin kvalmatch med 3-0 och gick därmed in i huvudturneringen. Tyvärr förlorade hon en jämn match mot Tilda Johansson från BTK Frej med 3-1 i set. Men det visar att hon gått framåt och är inte så långt i från de bästa i klassen. Tyvärr åkte Emma på stryk i första matchen i F-15. Men hon skall ändå vara glad eftersom hon för första gången denna säsongen fick Sverige poäng. Det lär komma flera.

Läs mer på hd.se!

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest