659 matcher på två dagar!

Antalet matcher i Cliffton Cup är nu uppe i 659 matcher: 369 på lördagen och 290 på söndagen.

Extra kul att så många tjejer kommer till start i årets upplaga. Det finns poäng att spela om i alla klasser på tjejsidan. Herrsingel Öppen drar så mycket folk att det blir ordentligt med spelarpoäng i en ranking 3 tävling. Det är ganska ovanligt.

Det kommer 174 spelare från 33 klubbar till spel i årets tävling. Egentligen så är där fler klubbar anmälda för i ØBTU finns där representanter från 10 klubbar. Brønshøj, Ølstykke-Slangerup, Roskilde, Allerød, Holm-Olstrup, Køpenhamn, Smørum, Ballerup, Brøndby och Greve.

Det innebär att det är ganska fullt i tävlingen och har ni tänkt efteranmäla er så gör det senast 12.00 på lördag (16/10). (Men det är inte riktigt säkert att ni kan få plats). Sedan kommer tidschemat att arbetas fram definitivt och då är chansen inte lika stor att man kommer med i tävlingen för det blir bara några få luckor kvar.

Välkomna till Cliffton Cup 2010!

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest