659 matcher på två dagar!

Antalet matcher i Cliffton Cup är nu uppe i 659 matcher: 369 på lördagen och 290 på söndagen.

Extra kul att så många tjejer kommer till start i årets upplaga. Det finns poäng att spela om i alla klasser på tjejsidan. Herrsingel Öppen drar så mycket folk att det blir ordentligt med spelarpoäng i en ranking 3 tävling. Det är ganska ovanligt.

Det kommer 174 spelare från 33 klubbar till spel i årets tävling. Egentligen så är där fler klubbar anmälda för i ØBTU finns där representanter från 10 klubbar. Brønshøj, Ølstykke-Slangerup, Roskilde, Allerød, Holm-Olstrup, Køpenhamn, Smørum, Ballerup, Brøndby och Greve.

Det innebär att det är ganska fullt i tävlingen och har ni tänkt efteranmäla er så gör det senast 12.00 på lördag (16/10). (Men det är inte riktigt säkert att ni kan få plats). Sedan kommer tidschemat att arbetas fram definitivt och då är chansen inte lika stor att man kommer med i tävlingen för det blir bara några få luckor kvar.

Välkomna till Cliffton Cup 2010!

2 kommentarer » Skriv en kommentar

  1. Vi är uppe i 681 matcher nu. Vi väntar på en klubb till som skall anmäla sig sedan är det fullt. Det lär bli nytt rekord och över 700 matcher den helgen

  2. Tänk vad en klubb i lilla Åstorp kan åstadkomma.
    Synd att kommunens politiker och tjänstemän inte förstår vidden av det hela.

Pin It on Pinterest